Reinigingswerkzaamheden galerijen Vve

Reinigingswerkzaamheden galerijen Vve

Galerijen die bloot worden gesteld aan verschillende weersomstandigheden worden naar verloop van tijd vervuild door alg, mosvorming en andere aanslag. Voor de bewoners van een appartementencomplex is het niet alleen onveilig als de galerijen glad worden, het ziet er ook onverzorgd uit. Door het periodiek te laten reinigen van de galerijen blijft dit ten aller tijden in topconditie.

Als galerijen ernstig vervuild zijn zetten wij de galerijen eerst in het een anti-alg middel zodat dit zijn werk kan doen. Vervolgens spuiten wij de galerijen schoon met heet water hogedruk techniek. Ook de goten en roosters worden losgehaald en schoongemaakt zodat regenwater goed kan wegstromen.

Contact met ons? 0314-640946

Schoonmaakbedrijf Doetinchem voor Vastgoed en Vve

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten bij ons schoonmaakbedrijf? U kunt ons inzetten voor wekelijkse schoonmaak , zonnepanelen reinigen en voor het glazenwassen. Wij staan u graag te woord wanneer u meer informatie wilt over onze werkzaamheden en diensten. Ook kunt u bij ons een offerte aanvragen. Wel zo handig voordat u bijvoorbeeld een glazenwasser inschakelt. Bel ons op 0314-640946 of een stuur een mail naar ons. Bent u momenteel op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Doetinchem? Schakel schoonmaakbedrijf Rietman schoonmaakdiensten in.

Dit bericht delen wij ook op onze socials Facebook, Instagram en LinkedIn