Serre reinigen 

Een schone serre of overkapping ziet er niet alleen erg mooi uit, het geeft ook meer lichtinval van buitenaf en is belangrijk voor de levensduur van het materiaal. Naar verloop van tijd gaan mossen en algen vastzitten op de serre en dan is de serre reinigen een beste klus.
Een serre biedt het hele jaar door een hoop voordelen. In de meeste gevallen is het een plek aan het huis waar je graag zit. Het reinigen van de serre is een tijdrovende en gevaarlijke klus. Wij beschikken over de juiste kennis en materialen om een serre vakkundig te reinigen.

Reinigen door de specialist

Onze vakkundige medewerkers bekijken uw serre van te voren om te bepalen hoe zij de serre kunnen reinigen. In de meeste gevallen kunnen wij de glaspanelen inzetten met reinigingsmiddel, goed wassen en droogtrekken met een trekker. De vensters sponzen wij dan ook grondig schoon. In sommige gevallen reinigen wij de zonnepanelen met lange stelen en osmose water. (zelfde methodiek als het zonnepanelen reinigen). De glaspanelen drogen vlek en streeploos op.

Afspraak maken? 0314-640946

SCHOONMAAKBEDRIJF DOETINCHEM

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten bij ons schoonmaakbedrijf? U kunt ons inzetten voor dakkapellen reinigen , zonnepanelen reinigen en voor het glazenwassen. Wij staan u graag te woord wanneer u meer informatie wilt over onze werkzaamheden en diensten. Ook kunt u bij ons een offerte aanvragen. Wel zo handig voordat u bijvoorbeeld een glazenwasser inschakelt. Bel ons op 0314-640946 of een stuur een mail naar ons. Bent u momenteel op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Doetinchem? Schakel schoonmaakbedrijf Rietman schoonmaakdiensten in.