Heldere communicatie, wel zo prettig

Rietman schoonmaakdiensten is een jong en modern schoonmaakbedrijf dat gaat voor topkwaliteit. Onze klanten verdienen duidelijke communicatie en een vlekkeloze uitvoering. Wij voeren regelmatig controlerondes uit bij onze klanten om de kwaliteit van de schoonmaak te controleren. Deze rapportages worden periodiek besproken met de schoonmakers en glazenwassers, maar ook bespreken wij de schoonmaak regelmatig met onze klanten.

Uw partner in schoonmaak

Rietman schoonmaakdiensten is als milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf in Doetinchem verantwoordelijk voor uw kantoor schoonmaak. Het ene kantoor is het andere niet en daarom vereist elke kantoor schoonmaak een eigen aanpak en uitvoering. Op sommige kantoren werken medewerkers op verschillende tijden, terwijl bij anderen kantoren de hele dag bedrijvigheid is. Rietman adviseert u graag over de beste wijze om uw kantoor schoon te maken en schoon te houden.

Of het nu over één of meerdere afdelingen gaat, Rietman biedt voor alle ruimtes passende schoonmaakwerkzaamheden. Voor onze klanten bieden wij het totale schoonmaakpakket. Wat uw wensen ook zijn, Rietman heeft voor elke opdracht een passende oplossing.

Onze medewerkers zijn representatief, vakkundig en betrokken. Zij gaan iedere dag voor een vlekkeloze uitvoering van uw interieur. Zij zijn zich bewust van de waarde van een schone werkomgeving voor u, uw medewerkers en de bezoekers van uw bedrijfspand. Deze verantwoordelijkheid vertalen zij in kwalitatief schoonmaakwerk en een optimaal schone kantooromgeving.

Wij zijn inzetbaar op de momenten dat u dat wenst. Bij de meeste opdrachtgevers werken bij ’s Ochtends voor kantoortijden of ’s avonds na kantoortijden. Maar uiteraard kunt u er ook voor kiezen om schoonmaakwerkzaamheden overdag te laten uitvoeren. Samen met u bekijken we welk moment het meest geschikt is zodat wij u en uw medewerkers zo min mogelijk hinderen.