Dakkapel reinigen

Dakkapel reiniging. Een dakkapel is een prachtige uitvinding, het geeft uw woning een mooie uitstraling en een hoop extra ruimte. Helaas is een dakkapel een echte vuilvanger, na verloop van tijd gaat het weer in uw dakkapel zitten en gaan algen en mossen groeien. Dit is geen mooi aanzicht en slecht voor de levensduur.

Het reinigen van een dakkapel is een lastige klus om zelf uit te voeren. Rietman schoonmaakdiensten beschikt over professionele gereedschappen en materialen om dit soort opdracht juist uit te voeren. Zowel houten als kunststof dakkapellen kunnen wij reinigen. Het reinigen van de dakkapel is een risicovolle opdracht dat wij graag voor u verzorgen.

Het resultaat is direct zichtbaar: uw woning heeft weer een frisse en schone uitstraling.

Hoe wij een dakkapel reinigen

Wij reinigen dakkapellen op de traditionele manier. Dat wil zeggen dat het materiaal geheel met de hand behandelen. Als eerst spoelen wij het materiaal af met water. Vervolgens spuiten wij het in met een speciale reiniger en schrobben het weer netjes schoon. Hierbij nemen we dan natuurlijk meteen de kozijnen mee. Het vuil wordt zo op een doeltreffende, veilige en milieuvriendelijke manier verwijderd. Tijdens het schoonmaken inspecteren wij ook de dakkapel en het loodwerk op lekkages en andere gebreken. Wij kunnen ook nog een waxlaag aanbrengen zodat uw dakkapel water en vuil afstotend is.

Vrijblijvend advies

Wilt u meer weten over het reinigen van een dakkapel, over onze tarieven, of wilt u graag direct een vrijblijvende offerte opvragen? Rietman adviseert u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bellen op 0314 – 640946 of mailen op info@rietmanschoonmaakdiensten.nl