Glazenwasser particulieren

Glazenwasser particulieren

Rietman schoonmaakdiensten, de betrouwbare glazenwasser voor particuliere woningen. U wilt natuurlijk dat uw ramen en houtwerk er schoon uitzien. De ramen en kozijnen geven u uitzicht naar buiten en bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw woning. Rietman schoonmaakdiensten werkt met representatieve, betrouwbare en vooral vakkundige glazenwassers en nemen u graag een hoop werk uit handen.

Het wassen van ramen en kozijnen is een cruciaal punt als het om het onderhoud gaat. Door vuil en weersomstandigheden is er kans dat er schade ontstaat aan het houtwerk. De verflaag op de kozijnen kan hierdoor gaan verweren en gaat daardoor een stuk minder lang mee. Ook voor kunststof kozijnen raden wij het aan om ze periodiek te laten reinigen om groene aanslag etc. te voorkomen. Door uw ramen periodiek te laten wassen heeft u geen omkijken meer naar deze werkzaamheden en bent u gegarandeerd van een blinkend raampartij.

Volgt u ons al op social media? Wij zijn actief op: Linkedin, Facebook & Instagram

Afspraak is afspraak

Door onze ervaring in de particuliere sector weten wij dat afspraken nakomen erg belangrijk is voor het behoudt van klanten. Daarom werken wij met een geautomatiseerde planning waardoor onze klanten automatisch bericht van ons ontvangen voordat wij weer komen. Hierdoor bent u op de hoogte en kunt u rolluiken, poort(en) etc. geopend houden zodat wij ons werk goed kunnen uitvoeren. Ook wordt de rekening na afloop verstuurd via de mail en kan dit veilig per bank worden voldaan.  Wij onderscheiden ons op deze manier als schoonmaakbedrijf voor de particuliere sector en merken aan onze klanten dat deze werkwijze als zeer prettig word ervaren. Offerte

Hét betrouwbare adres om uw ramen door te laten wassen

Uw voordelen op een rij

  • Altijd email-bericht voordat wij weer komen
  • Door geautomatiseerde planning gegarandeerd van schone ramen
  • Ramen en kozijnen worden gereinigd
  • Professioneel en vakkundige glazenwassers
  • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Achteraf betalen via de bank (contant ook mogelijk)