Glazenwasser particulieren

Op zoek naar een glazenwasser particulieren sector? Dat bent u bij ons aan het juiste adres!

Als professioneel dienstverlener bieden wij naast schoonmaak en reinigingswerk voor bedrijven ook diensten voor de particuliere sector. Door het nakomen van afspraken en het bieden van continuïteit hebben wij een groot aantal tevreden klanten weten te bereiken in de afgelopen jaren.

Door onze succesformule: ‘kwaliteit x zichtbaarheid x service = succes’ ontvangen wij dagelijks veel aanvragen van leads die graag klant willen worden bij ons. Dit geeft ons natuurlijk een goed gevoel, alleen willen wij wel onze afspraken kunnen blijven nakomen.

Efficiënt plannen is van groot belang binnen onze organisatie. Nieuwe klanten doen aanvraag bij ons voor de periodieke werkzaamheden en ontvangen vanuit ons een voorstel in de vorm van een offerte en een daarbij horende frequentie. Bij akkoord worden zij automatisch toegekend aan een van onze wijkrondes.

Hét betrouwbare adres om uw ramen door te laten wassen - 0314-640946

Onze visie en werkwijze voor de particulier

Rietman schoonmaakdiensten uit Doetinchem, de betrouwbare glazenwasser voor particuliere woningen. U wilt natuurlijk dat uw ramen en houtwerk er schoon uitzien. De ramen en kozijnen geven u uitzicht naar buiten en bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw woning. Rietman schoonmaakdiensten uit Doetinchem werkt met representatieve, betrouwbare en vooral vakkundige glazenwassers en nemen u graag een hoop werk uit handen.

Het wassen van ramen en kozijnen is een cruciaal punt als het om het onderhoud gaat. Door vuil en weersomstandigheden is er kans dat er schade ontstaat aan het houtwerk. De verflaag op de kozijnen kan hierdoor gaan verweren en gaat daardoor een stuk minder lang mee. Ook voor kunststof kozijnen raden wij het aan om ze periodiek te laten reinigen om groene aanslag etc. te voorkomen. Door uw ramen periodiek te laten wassen heeft u geen omkijken meer naar deze werkzaamheden en bent u gegarandeerd van een blinkend raampartij.

Volgt u ons al op social media? Wij zijn actief op: Linkedin, Facebook & Instagram

Afspraak is afspraak

Door onze ervaring in de particuliere sector weten wij dat afspraken nakomen erg belangrijk is voor het behoudt van klanten. Daarom werken wij met een geautomatiseerde planning waardoor onze klanten automatisch bericht van ons ontvangen voordat wij weer komen. Hierdoor bent u op de hoogte en kunt u rolluiken, poort(en) etc. geopend houden zodat wij ons werk goed kunnen uitvoeren. Ook wordt de rekening na afloop verstuurd via de mail en kan dit veilig per bank worden voldaan.  Wij onderscheiden ons op deze manier als schoonmaakbedrijf voor de particuliere sector en merken aan onze klanten dat deze werkwijze als zeer prettig word ervaren. Offerte

Uw voordelen op een rij

  • Altijd email-bericht voordat wij weer komen
  • Door geautomatiseerde planning gegarandeerd van schone ramen
  • Ramen en kozijnen worden gereinigd
  • Professioneel en vakkundige glazenwassers
  • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Achteraf betalen via de bank (contant ook mogelijk)