Bouw-/ opleveringsschoonmaak

Bouwschoonmaak 

Ook tijdens en-/of na een verbouwing kunt u beroep op ons doen. Wij bieden verschillende mogelijkheden wat betreft bouwschoonmaak.

Schoonmaakwerkzaamheden tijdens verbouwing
Tijdens een verbouwing zijn vaak verschillende bedrijven bezig bij een project. Om er voor te zorgen dat deze bedrijven veilig kunnen werken kunt u ons inschakelen. Wij zorgen ervoor dat bouw afval wordt afgevoerd, vegen vloeren of bestrating aan, bieden een helpende hand voor uw medewerkers.

Schoonmaakwerkzaamheden van bouwketen
Voor aannemers bieden wij mogelijkheid tot periodiek (dagelijks, wekelijks of maandelijks) schoonmaak van de geplaatste bouwketen. Ook hier zorgen wij ervoor dat uw mensen veilig en op een schone werkplek hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Indien gewenst kunnen wij de werkzaamheden tijdens reguliere uren uitvoeren.

Opleveringsschoonmaak na verbouwing
Na verbouwing komt het moment dat een object wordt opgeleverd door de aannemer. Op dit moment is het belangrijk dat het gebouwde object schoon wordt opgeleverd aan de gebruiker. Dit traject kunt u  gerust uit handen geven aan ons. Wij maken ruim van te voren een werkprogramma op maat die aansluit op de planning van de uitvoerder. Op het moment dat wij groen licht hebben, beginnen wij met het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden. Na uitvoering van de werkzaamheden controleren wij samen met de uitvoerder of alles naar wens is schoongemaakt.

Gecertificeerd schoonmaakbedrijf 
Wij begrijpen als geen ander dat op een bouwplaats bepaalde regels gelden wat betreft veiligheid. Onze medewerkers zijn in het bezit van een geldig VCA-certificaat en beschikken over veiligheidsschoenen en helmen. Wilt u persoonlijk contact? Wij zitten klaar om de telefoon te beantwoorden 0314-640946.