Glasbewassing

Wij kunnen vrijwel voor elke opdracht een passende oplossing bieden. Bij elke klant komen wij standaard voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden de wensen van de klant waargenomen en een inventarisatie ter plaatsen uitgevoerd. Wij zullen hiermee aan het werk gaan en een goed onderbouwde offerte uitbrengen. Als een klant dit graag persoonlijk wilt bespreken komen wij voor een tweede gesprek om alles met elkaar door te nemen.

Glasbewassing is vakwerk en maatwerk. Ieder gebouw is anders en daarmee verschillen ook alle ramen, glazen wanden en serres. Heeft u bijvoorbeeld kunststof kozijnen of glas-in-loodramen, bevinden de ramen zich op grote hoogte of op een moeilijk bereikbare plek? Dit  is voor ons allemaal geen enkel probleem. Wij bieden voor elke opdracht de passende oplossing.

Glasbewassing met osmose water

Osmosezuiver water voor een streeploos glasoppervlak.
Osmose-water (gedemineraliseerd water) heeft een zeer oplossend vermogen, waardoor alle vervuilingen loslaten en een schoon, streeploos oppervlak achterblijft. Osmose-water bevat géén kalk, mineralen of andere residuen, waardoor glasbewassing mogelijk wordt zonder zemen! Met onze Osmose-installatie kunnen we sproeien met 10 bar druk, borstelen en naspoelen. Wij hebben dit osmose-systeem nog verder geperfectioneerd, zodat onze gekwalificeerde medewerkers zorgen voor een snelle en veilige glasbewassing van uw objecten.

Met een speciaal ontwikkelde zachte borstel kunnen wij (tegelijk) uw aluminium kozijnen en gevelbeplating  reinigen. In combinatie met de glasbewassing bespaart u veel onderhoudskosten op uw gevelreiniging.

Vrijblijvend advies

Wilt u meer weten over de glasbewassing, over onze tarieven, of wilt u graag direct een vrijblijvende offerte opvragen? Rietman adviseert u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bellen op 0314- 640946 of mailen op info@rietmanschoonmaakdiensten.nl