Schoonmaak in het onderwijs

Waar kinderen en jongeren dagelijks leven, moet de omgeving altijd schoon zijn. In een schoolgebouw gebeurt altijd van alles; kinderen, ouders en leerkrachten lopen er af en aan. Schoonmaken in het onderwijs kent dan ook zijn eigen specifieke uitdagingen. Bij Rietman schoonmaakdiensten weten we wat er speelt in het onderwijs en spelen we hierop in. We gaan dan ook graag met u om de tafel om uw wensen te bespreken. De afspraken leggen we vast in een helder plan. Uiteraard houden we daarin optimaal rekening met uw onderwijskalender.

De reguliere, dagelijkse schoonmaak die we tijdens onderwijsdagen voor u uitvoeren, beperken we in vakanties tot een minimum. In de vakanties hebben we juist wel ruimte om minder frequente schoonmaakwerkzaamheden, zoals glasbewassing of vloeronderhoud, uit te voeren. Uiteraard houdt u altijd de regie over de schoonmaak in uw onderwijsinstelling.

Wij bieden het totaalpakket

Rietman schoonmaakdiensten is meer dan een schoonmaakbedrijf voor het onderwijs. Indien gewenst kunnen wij een compleet pakket van diensten bieden voor het onderhoud van uw schoolgebouw. Naast interieur verzorging zijn dat bijvoorbeeld glasbewassing, trappenhalonderhoud en een compleet dienstenpakket rondom het bevoorraden en reinigen van de sanitaire voorzieningen. Ook voor specialistische reiniging kunt u bij ons terecht. Van gevelreiniging tot vloer- en tapijtreiniging tot tuinonderhoud. Wij kunnen het voor uw scholengemeenschap verzorgen.