Vastgoed en VVE schoonmaak

Rietman schoonmaakdiensten heeft ruime ervaring met Verenigingen van Eigenaren

De eerste indruk is het visitekaartje van een appartementencomplex of flatgebouw. De trappenhuizen en entrees hebben grote inloop van bewoners en hun gasten. Als verantwoordelijke wilt u natuurlijk dat uw portiek en gemeenschappelijke ruimtes ten aller tijden schoon en veilig zijn voor mensen wie er gebruik van maken. Wij als schoonmaakbedrijf verzorgen de schoonmaak voor het hele complex zoals de entrees, de galerijen, de trappenhuizen, de beglazing en lift(en). Zo houdt elk appartement en het hele gebouw zijn waarde. Wij werken voor een aantal verschillende woningstichtingen en Vve’s hier in de regio. Wij zijn een geschikte partner voor schoonmaak en onderhoud van Vve’s. U kunt voor uw Vve, trappenhuis of portiek een uitgebreid pakket aan diensten bestellen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de periodieke schoonmaak, maar ook voor glasbewassing of andere schoonmaakwerkzaamheden.

Afspraak is afspraak

Met onze klanten maken wij voorafgaand duidelijke afspraken en aan de hand van een bijgeleverd werkschema/logboek kunt u precies zien wanneer en welke werkzaamheden wij uitvoeren. Rietman gaat altijd voor een vlekkeloze uitvoering en persoonlijke advisering. Wij merken dat het persoonlijk contact en een evaluatiegesprek als prettig worden ervaren door onze klanten.

Wat vinden wij belangrijk

Wij zijn als schoonmaakbedrijf vaak het eerste aanspreekpunt voor de bewoners. Als er iets moet gebeuren staan onze medewerkers altijd klaar om de klant te helpen. Of dit nou gaat om het vervangen van een lamp, of geknoeide vlekken op de vloer. Het is vooral zaak dat het probleem zo snel mogelijk word opgelost. Volgens ons is het belangrijk om vaste schoonmakers op de werkplekken te hebben. ”Bewoners vinden het vaak fijn om elke keer hetzelfde gezicht te zien. Dit zorgt voor vertrouwen en een veilig gevoel.

Volgt u ons al op Linkedin voor het laatste nieuws?

VvE glasbewassing en schoonmaak