Verwijderen graffiti

Graffiti op de gevel van uw bedrijfspand is vaak ongewenst en schets een negatief imago. Sterker nog, vaak is dit een aanzet voor nog meer graffiti. Het aanbrengen van de verf gebeurt op verschillende manieren, maar meestal met spuitbussen. De verf kan helaas blijvende schade aanbrengen aan de ondergrond.

Om zelf de graffiti te verwijderen is in bijna alle gevallen een lastige en langdurige klus, en vaak is het eindresultaat dan nog niet zoals gewenst. Wij kunnen hierin de passende oplossing bieden. Door onze geavanceerde technieken en professionele machines toe te passen kunnen wij vrijwel voor iedere opdracht een passende oplossing bieden. Vaak krijgen wij telefoon van klanten die met spoed de graffiti van de gevel verwijderd willen hebben. Wij kunnen hierin snel schakelen en binnen een mum van tijd is uw gevel weer hersteld.

Met vragen kunt u ons het beste gewoon contact opnemen.

Spoedklus? Bel 0314-640946

Industriƫle vloeren reinigen

Vloeren van industriƫle sectoren, maar bijvoorbeeld ook benzinestation hebben vaak last van extreme vervuiling door brandstof lekkage en olie. Dit zijn plekken waar een specialistisch reiniger voor nodig is. Door onze HD techniek kunnen wij doormiddel van kokend heet water extreme vervuiling verwijderen.

Vastgoed en VvE's