Vacature specialistisch reiniger/glazenwasser fulltime

26 juni 2024

Vacature fulltime glazenwasser/specialistisch reiniger

Voor ons bedrijf Rietman schoonmaakdiensten zoeken wij een gemotiveerde glazenwasser/specialistisch reiniger om ons team te versterken. Wij bieden een leuke baan waarbij je werkt in een jong en gedreven team. Samen met andere collega’s ga je langs diverse panden waar jullie verantwoordelijk zijn voor de glasbewassing en andere reinigingswerkzaamheden.

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 07:15 en 16:00 uur. Wij bieden jou een fulltime contract.

Als allround glazenwasser ben je verantwoordelijk voor: – Glasbewassing bedrijfspanden binnen -/buitenzijde – Reinigen van vloeren, gevels, e.d. – Hogedruk werkzaamheden – Reiniging portieken en trappenhuizen – Specialistische reiniging

Wat vragen wij van jou?
Je bent in het bezit van een rijbewijs, je hebt een glashelder beeld van hard werken, je hebt geen last van hoogtevrees en vindt het dan ook niet erg om op hoogtes te werken, je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed zelfstandig en in teamverband werken.

Ervaring is gewenst maar geen pré, wij leren jou dit graag!

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden jou vastigheid met een contract bepaalde tijd inclusief goede voorwaarden en bij goed functioneren uitzicht op een vast contract. Bij ons heb je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in het vakgebied.

Je hebt recht op 25 vakantiedagen en je beschikt over een bedrijfsauto van de zaak.

Hebben wij jou interesse gewekt? Voel jij je aangesproken en ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Laat het ons weten en solliciteer direct op deze functie!

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Dan kan je contact opnemen met Nick Rietman, telefoon: 0314-640946 / mail: nick@rietmanschoonmaakdiensten.nl

Soort dienstverband: fulltime (of parttime)

Salaris: €2.000,00 – €2.500,00 per maand