Schoonmaakservice woningen

Schoonmaak particuliere woningen

Rietman schoonmaakdiensten, dé specialist op het gebied van particuliere schoonmaak. Op professionele en vakkundige wijze maken wij uw woning schoon. Dit doen wij met gemotiveerde medewerkers, allen in het bezit van een vakdiploma, de juiste kennis en met oog voor detail. Rietman schoonmaakdiensten laat uw woning stralen.

Schoonmaken is een tijdrovende taak. Een taak waar veel mensen maar niet echt aan toe komen in deze tijden. Een drukke baan, verplichtingen buitenshuis, sporten op zaterdag en familiebezoek op zondag laten weinig tijd vrij in de agenda. In de tijd die u vrij heeft wilt u zich bezighouden met dingen die u echt interesseren. Het huishouden schiet er dan ook vaak bij in en uw woning krijgt niet meer de aandacht die het verdient en nodig heeft.

Rietman schoonmaakdiensten is specialist in particuliere woningschoonmaak,  met een klein team besturen wij vanuit ons kantoor in Doetinchem onze medewerkers aan, medewerkers die dagelijks voor onze klanten klaar staan om hun woningen vakkundig schoon te maken.

Naast het schoonmaken van woningen bieden wij o.a. diensten aan als was- en strijkservice, glasbewassing, vloeronderhoud en groenonderhoud. Dit zijn enkele van de taken die wij u als Rietman schoonmaakdiensten uit handen kunnen nemen. Dit alles doen wij met gescreende, gemotiveerde en onvermoeibare medewerkers, medewerkers die weten hoe zij uw het beste van dienst zijn.