Rietman schoonmaakdiensten krijgt schoonmaakwerk VvE Aphion staete gegund

6 januari 2020, Doetinchem

Afgelopen november en december 2020 hebben wij de bouwschoonmaak van nieuwbouw appartementencomplex Amphion staete uitgevoerd. Wij waren verantwoordelijk voor de schoonmaak van 75 woningen in dit complex. Ook hebben wij algemene ruimten en parkeergarage goed onder handen genomen. Onze glazenwassers hebben alle ramen dubbelzijdig gewassen en kozijnen en vensterbanken schoongemaakt. 5 weken achtereen zijn wij hier bezig geweest met ons schoonmaak team en na controle is gebleken dat het resultaat uitstekend was.

Eind december is de Vereniging van eigenaren opgericht en hebben wij ons ook aangemeld als geïnteresseerd partij om de reguliere en periodieke schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Met nog een aantal schoonmaakbedrijven mochten wij onze offerte indienen. Na overleg hebben wij van de VvE te horen gekregen dat wij de juist aangewezen partij zijn om deze werkzaamheden uit te voeren.

Wij zijn blij dat dit mooie complex in Doetinchem door ons mag worden onderhouden. Wij zullen verantwoordelijk zijn voor de schoonmaak van algemene ruimtes o.a. galerij gangen, trappenhuizen, parkeergarage, glasbewassing e.d.