Interieur verzorging

‘Als er niet meer professioneel wordt schoongemaakt, dan wordt het in dit land een chaos, de ziekenhuizen, de kantoren etc. Schoonmaak is de basis van ons maatschappelijk functioneren, net als de baspartij en de grote trom de belangrijkste partijen van het orkest spelen.’

Interieur verzorging

Rietman schoonmaakdiensten voelt zich als schoonmaakbedrijf verantwoordelijk voor de dagelijkse en periodieke interieur verzorging van diverse bedrijven, vve’s en andere instellingen. Wij zorgen er altijd voor dat er een aangestelde medewerker actief is op de werkplek. Door gebruik te maken van vaste medewerkers ontstaat er een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Onze goed gemotiveerde medewerkers staan daarom garant voor een schone woon of werkomgeving.

Een schone en frisse werkplek is onmisbaar in een prettige werkomgeving. Kantoorruimtes zijn vaak ontmoetingsplaatsen met klanten en geven een eerste indruk van het bedrijf. Schone en frisse werkruimtes geven het bedrijf een goede en betrouwbare uitstraling, dit kan gerealiseerd worden door professionele interieurverzorging. Werkplekken en kantoorruimtes worden intensief gebruikt en moeten dan ook regelmatig worden schoongemaakt.

 

Wilt u meer weten over de algemene schoonmaak binnen uw bedrijf?! Neem gerust contact op met één van onze medewerkers.

Uw partner in schoonmaak!

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.