Interieur verzorging ‘Wij gaan verder waar een ander stopt’

Interieur verzorging voor bedrijven word steeds populairder. In Nederland wordt ongeveer 70% van het schoonmaakonderhoud uitbesteed aan bedrijven zoals die van ons. Het Nederlandse bedrijfsleven beschouwt de facilitaire werkzaamheden steeds minder als hun kernactiviteit, wat de trend tot uitbesteden van onder andere schoonmaakdiensten bevordert.

In veel bedrijven wordt flink schoongemaakt.  In weinig bedrijven wordt echt schoongemaakt. Onze collega’s maken met even veel plezier en oog voor detail dagelijks uw kantoorpand schoon.

Rietman schoonmaakdiensten wordt geleid door twee jonge ondernemers die een goed oog voor detail hebben. Zij willen zich onderscheiden door net iets verder te kijken dan andere schoonmaakbedrijven doen. Door duidelijk te communiceren met onze klanten weten we precies wat onze opdrachtgevers belangrijk vinden: maatwerk. Dat leveren wij dan ook altijd. Geen klus is te goot. Wij leveren voor elke schoonmaak opdracht een passende oplossing.

Klanten komen er vaak pas achter hoe belangrijk een schoon bedrijfspand is als wij zijn geweest. Zij realiseren zich dat niets zo lekker werkt en goed is voor de productiviteit als een schone werkplek.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.