De Kruisberg kiest voor Rietman schoonmaakdiensten

Reinigingswerkzaamheden De Kruisberg Doetinchem

Bij de Kruisberg in Doetinchem hebben wij verschillende reinigingswerkzaamheden uitgevoerd. D.m.v hogedruk hebben wij de aanslag van de gevel en dakdelen gespoten. Ook de ramen van het gebouw zijn zowel van binnen als buiten grondig gewassen. Nu het mooie weer eindelijk aantrekt zitten de terrassen al gauw vol bij horecabedrijven. Ook bij de Kruisberg willen ze een schoon aanzicht voor de gasten die komen voor een heerlijke lunch of diner.

Vanaf heden zullen wij de periodieke reinigingswerkzaamheden gaan uitvoeren voor de Kruisberg. Wederom een mooie opdracht!

De kruisberg

Gelegen aan het randje van Doetinchem aan de Kruisbergse bossen heten wij U welkom in ons Hotel, onze Bistro en diverse feestzalen. De Kruisberg beschikt over 8 hotelkamers. Ieder voorzien van TV, douche en toilet. Door onze ligging aan het Pieterpad, zijn wij erg geliefd bij wandelaars die even tot kracht komen in onze ontspannen ambiance. Ook voor een avondje uit beschikken wij over een gezellige en sfeervolle bistro. Heerlijke vlees en visgerechten, alles van de grill. Kortom, ideaal voor uw lunch, diner, zakelijk of met familie en vrienden.

Contact met ons? 0314-640946

Schoonmaakbedrijf Doetinchem voor horecabedrijven

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten bij ons schoonmaakbedrijf? U kunt ons inzetten voor wekelijkse schoonmaak , zonnepanelen reinigen en voor het glazenwassen. Wij staan u graag te woord wanneer u meer informatie wilt over onze werkzaamheden en diensten. Ook kunt u bij ons een offerte aanvragen. Wel zo handig voordat u bijvoorbeeld een glazenwasser inschakelt. Bel ons op 0314-640946 of een stuur een mail naar ons. Bent u momenteel op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Doetinchem? Schakel schoonmaakbedrijf Rietman schoonmaakdiensten in.

Dit bericht delen wij ook op onze socials Facebook, Instagram en LinkedIn