Stinissen auto’s gaat voor schoon aanzicht

Bestrating reinigen d.m.v. HD warmwater

Bij Stinissen auto’s in Gaanderen ziet het er weer strak uit. Wij hebben de bestrating waar de jong gebruikte occasions staan opgesteld grondig gereinigd d.m.v. hogedruk techniek. Het prachtige bedrijfspand komt hierdoor nog beter tot zijn recht. Ook voor de bezoekers was het voor Stinissen van groot belang dat het terrein er netjes een schoon uitziet. Het is immers toch het visitekaartje.

Stinssen auto’s is al jaren klant bij ons. Onze schoonmaak afdeling zorgt wekelijks voor een schone showroom, werkplekken en toilet groepen.

Stinissen auto’s

Bij Stinissen Auto’s bent u verzekerd van een goede koop. Wij verkopen enkel jong gebruikte occasions. Dat wil zeggen: auto’s tussen de 2-5 jaar oud, die maximaal 120.000 kilometer hebben gereden. Zo kunnen wij de kwaliteit van elke occasion garanderen. Stinissen Auto’s heeft een breed aanbod aan automerken, waaronder Mazda, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en Mercedes. Personenauto’s die rijden op benzine zijn onze specialiteit. Bent u zich nog aan het oriënteren op de koop van een auto? Wij geven u graag persoonlijk advies.

Contact met ons? 0314-640946

Schoonmaakbedrijf Doetinchem

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten bij ons schoonmaakbedrijf? U kunt ons inzetten voor wekelijkse schoonmaak , vloeronderhoud en voor het glazenwassen. Wij staan u graag te woord wanneer u meer informatie wilt over onze werkzaamheden en diensten. Ook kunt u bij ons een offerte aanvragen. Wel zo handig voordat u bijvoorbeeld een glazenwasser inschakelt. Bel ons op 0314-640946 of een stuur een mail naar ons. Bent u momenteel op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Doetinchem? Schakel schoonmaakbedrijf Rietman schoonmaakdiensten in.

Dit bericht delen wij ook op onze socials Facebook, Instagram en LinkedIn