All-round schoonmaakbedrijf Doetinchem

Van alle markten thuis

In de afgelopen periode hebben wij weer een hoop leuke opdrachten mogen uitvoeren bij onze bestaande en nieuwe klanten. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een schoonmaakbedrijf waarmee zij een goede communicatie ervaren, die voldoet aan het verwachtingspatroon en met ze meedenkt. Wij kunnen als professioneel dienstverlener erg goed inspelen op deze aanvragen en daar zit ook juist onze kracht. Onze sterke kant is de snelle communicatie op het moment dat er vragen of onduidelijkheden zijn en het oplossingsgericht te werk gaan. Hierdoor krijgen wij van klanten vaak positieve feedback en hebben zij het gevoel dat zij echt serieus worden genomen!

Door onze passie voor de schoonmaakbranche groeien wij maar door. Ons team wordt steeds uitgebreider met de juiste medewerkers op locatie en op kantoor. Hier zijn wij ontzettend trots op!

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Neem dan gerust contact met ons op!

Twee schoonmakers van Rietman schoonmaakdiensten
Hoogwerker voor een VvE

Glasbewassing VvE’s en vastgoed

Wij als schoonmaakbedrijf verzorgen niet alleen de schoonmaak voor het hele complex zoals de entrees, de galerijen, de trappenhuizen en lift(en). Ook de glasbewassing is een specialistische bijkomstigheid. De bewoners kunnen zelf in de meeste gevallen de ramen aan de buitenzijde niet wassen i.v.m. veiligheidsredenen. Onze glazenwassers zijn goed opgeleid om met speciaal materiaal waaronder hoogwerkers de ramen van appartementencomplexen vakkundig te wassen. Onze vaste glazenwassers worden na een bepaalde periode in de gelegenheid gesteld om een vakdiploma te halen en bijhorende certificaten. Hierdoor kan ons team van glazenwassers zelfverzekerd en veilig hun werk uitvoeren.

Volg jij ons al op social media? Like & deel dit bericht op LinkedIn.