Medewerkers

Rietman glasbewassing en schoonmaakdiensten vindt het erg belangrijk om de juiste medewerkers in dienst te hebben. We zoeken naar medewerkers die passie voor hun werk hebben maar vooral een goed oog voor detail is een onmisbare eigenschap in de schoonmaakbranche. Dit klinkt vrij logisch, maar dit is niet zo eenvoudig als in eerste instantie lijkt.

Momenteel is deze pagina onder bewerking. Wij zijn druk bezig om recente foto’s van onze medewerkers te plaatsen. Hierdoor krijgen bezoekers een duidelijk beeld van wie wij zijn en wat we doen.

Nick

Dit is Nick Rietman, eigenaar en oprichter van Rietman schoonmaakdiensten. Nick voert de leiding van dit bedrijf en is verantwoordelijk voor het klantencontact en het onderhoud hiervan. Maar ook planning is een belangrijk onderdeel van zijn werk.

” Het is niet altijd even makkelijk om alles altijd in goede banen te leiden zegt Nick zelf. Blijven ontwikkelen vindt ik het mooiste van het ondernemerschap. Zelf leer ik elke dag weer nieuwe dingen bij die ik weer doorgeef binnen mijn eigen bedrijf “.