Medewerkers

Rietman glasbewassing en schoonmaakdiensten vindt het erg belangrijk om de juiste medewerkers in dienst te hebben. We zoeken naar medewerkers die passie voor hun werk hebben maar vooral een goed oog voor detail is een onmisbare eigenschap voor in de schoonmaakbranche. Dit klinkt vrij logisch, maar dit is niet zo eenvoudig als in eerste instantie lijkt.

Nick

Dit is Nick Rietman, eigenaar en oprichter van Rietman schoonmaakdiensten. Nick voert de leiding van dit bedrijf en is verantwoordelijk voor het klantencontact en het onderhoud hiervan. Maar ook planning is een belangrijk onderdeel van zijn werk.

” Het is niet altijd even makkelijk om alles altijd in goede banen te leiden zegt Nick zelf. Blijven ontwikkelen vindt ik het mooiste van het ondernemerschap. Zelf leer ik elke dag weer nieuwe dingen bij die ik weer doorgeef binnen mijn eigen bedrijf “.

Peeck

Dit is Peeck, hij is 27 jaar oud en is woonachtig in Gaanderen. Peeck werkt als glazenwasser en weet van aanpakken.

Wij zijn erg blij met Peeck en hij vindt het leuk om te werken in de schoonmaakbranche omdat het een lekker vrij
en afwisselendberoep is.

Peeck is voor meerdere werkzaamheden inzetbaar zoals: glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud.

Colin

Dit is Colin. Hij is 24 jaar oud en woonachtig in ‘s-Heerenberg. Colin is een zelfstandige medewerker die voor verschillende werkzaamheden inzetbaar is. Denk hierbij aan glasbewassing, vloeronderhoud, maar ook het schoonmaakonderhoud bij bedrijven of trappenhuizen.

Wij zijn erg blij met Colin in ons team.