Medewerkers

Rietman glasbewassing en schoonmaakdiensten vindt het erg belangrijk om de juiste medewerkers in dienst te hebben. We zoeken naar medewerkers die passie voor hun werk hebben maar vooral een goed oog voor detail is een onmisbare eigenschap voor in de schoonmaakbranche. Dit klinkt vrij logisch, maar dit is niet zo eenvoudig als in eerste instantie lijkt.

Nick

Dit is Nick Rietman, eigenaar en oprichter van Rietman schoonmaakdiensten. Nick voert de leiding van dit bedrijf en is verantwoordelijk voor het klantencontact en het onderhoud hiervan. Maar ook planning is een belangrijk onderdeel van zijn werk.

” Het is niet altijd even makkelijk om alles altijd in goede banen te leiden zegt Nick zelf. Blijven ontwikkelen vindt ik het mooiste van het ondernemerschap. Zelf leer ik elke dag weer nieuwe dingen bij die ik weer doorgeef binnen mijn eigen bedrijf “.

Peeck

Dit is Peeck, hij is 26 jaar oud en is woonachtig in Doetinchem. Peeck werkt als glazenwasser en weet van aanpakken.

Wij zijn erg blij met Peeck en hij vindt het leuk om te werken in de schoonmaakbranche omdat het een lekker vrij
en afwisselendberoep is.

Peeck is voor meerdere werkzaamheden inzetbaar zoals: glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud.

Colin

Dit is Colin. Hij is 24 jaar oud en woonachtig in ‘s-Heerenberg. Colin is een zelfstandige medewerker die voor verschillende werkzaamheden inzetbaar is. Denk hierbij aan glasbewassing, vloeronderhoud, maar ook het schoonmaakonderhoud bij bedrijven of trappenhuizen.

Wij zijn erg blij met Colin in ons team.

Indi

Dit is Indi, hij is 24 jaar oud en is woonachtig in Doetinchem. Indi werkt bij ons als glazenwasser en is in het bezit van een VCA- en hoogwerker certificaat.

Wij zijn erg blij dat Indi bij ons in dienst is en wensen hem veel succes en werkplezier.

Patricia

Dit is Patricia. Zij woont in Ulft en heeft hier ook de meeste panden waarvan zij de schoonmaak doet. Patricia is een hardwerkende vrouw waar wij altijd op kunnen rekenen.

Wij zijn erg blij met Patricia in ons team.

Mustafa

Dit is Mustafa, hij is 29 jaar oud en werkt bij ons als glazenwasser. Mustafa is een vrolijke en spontane jongen en
weet met klanten altijd een leuk praatje te maken.

Wij zijn erg blij met jou in ons team!

Jordy

Dit is Jordy. Hij is 27 jaar oud en woonachtig in Doetinchem. Jordy heeft al veel ervaring als het om schoonmaak en reiniging gaat.

Jordy is vanaf begin februari bij ons in dienst als vaste medewerker en hij past helemaal in ons team! Wij hopen dat hij nog een hele tijd bij ons blijft!

Melissa

Dit is Melissa, zij is 22 jaar oud en woont in Ulft. Melissa volgt de opleiding tandartsassistente en werkt
als oproep/vakantiemedewerker in de interieur verzorging.

Melissa is een goede interieur verzorgster met een goed oog voor detail. Wij zijn erg blij dat we altijd op haar kunnen rekenen.

Lisanne

Dit is Lisanne. Zij is werkzaam bij verschillende klanten in Arnhem en Zevenaar. Lisanne heeft ondertussen een leuke band opgebouwd met onze klanten. Dit wordt erg gewaardeerd.

Wij hopen dat Lisanne nog een hele tijd ons team blijft versterken.

Rianne

Dit is Rianne. Zij is woonachtig in ‘s-Heerenberg en heeft hier ook haar schoonmaak panden in onderhoud. Rianne kan goed zelfstandig werken en regelt de boel vaak zelf met de klant.

Wij zijn erg blij dat wij altijd op haar kunnen rekenen.

Fiona

Dit is Fiona, zij is woonachtig in Arnhem en doet hier ook de schoonmaak van kantoorpanden. Fiona is communicatief erg sterk en regelt vaak alles zelf met de klant.

Het is erg fijn om met Fiona samen te werken.