Nieuws

28 augustus 2017

Vve schoonmaak & onderhoud

Rietman schoonmaakdiensten heeft ruime ervaring met Verenigingen van Eigenaren
De eerste indruk is het visitekaartje van een gebouw. Een trappenhuis of entree moet schoon en veilig zijn voor mensen wie er gebruik van maken. Wij werken voor een hoop verschillende woningstichtingen en Vve’s hier in de regio. Wij zijn een geschikte partner voor schoonmaak en onderhoud van Vve’s. U kunt voor uw Vve, trappenhuis of portiek een uitgebreid pakket aan diensten bestellen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de periodieke schoonmaak, maar ook voor glasbewassing of andere schoonmaakwerkzaamheden.

Afspraak is afspraak
Met onze klanten maken wij voorafgaand duidelijke afspraken en aan de hand van een bijgeleverd werkschema/logboek kunt u precies zien wanneer en welke werkzaamheden wij uitvoeren. Rietman gaat altijd voor een vlekkeloze uitvoering en persoonlijke advisering. Wij merken dat het persoonlijk contact en evalueringsgesprek als prettig worden ervaren door onze klanten.

Wat vinden wij belangrijk
Wij zijn als schoonmaakbedrijf vaak het eerste aanspreekpunt voor de bewoners. Als er iets moet gebeuren staan onze medewerkers altijd klaar om de klant te helpen. Of dit nou gaat om het vervangen van een lamp, of geknoeide vlekken op de vloer. Het is vooral zaak dat het probleem zo snel mogelijk word opgelost. Volgens ons is het belangrijk om vaste schoonmakers op de werkplekken te hebben. ”Bewoners vinden het vaak fijn om elke keer hetzelfde gezicht te zien. Dit zorgt voor vertrouwen en een veilig gevoel. 

 

About nickrietman

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.